FOR A BETTER AND MORE BEAUTIFUL WORLD 

2021  

We hebben dit jaar voor de laatste keer Diamanda La Berge Dramm ondersteund, een fantastische violiste.
We hebben voor de tweede keer de Kazerne Design Award uitgereikt in de Kazerne in Eindhoven. Winnaar was Teun Zwets.

2020

We hebben dit jaar opnieuw Diamanda La Berge Dramm, een bijzonder muzikaal talent, ondersteund.
Ook hebben we Koen Kouwenaar, een getalenteerde golfer, ondersteund. Hij zal snel de stap wagen om professioneel golfer te worden.
En we hebben dit jaar voor de eerste keer de Kazerne Design Award uitgereikt in de Kazerne in Eindhoven. Winnaar was Shaakira Jassat .

2019

We hebben Ismail Swalehe in staat gesteld om zijn studie aan de Biomedical Engineering faculteit van Near East University op Cyprus goed af te ronden. 
Daarnaast ondersteunen we Diamanda La Berge Dramm, een bijzonder muzikaal talent. 
Ook ondersteunen we Koen Kouwenaar, een getalenteerde golfer, die over een jaar de stap zal wagen om professioneel golfer te worden.  
Tenslotte zijn we bezig met de Kazerne Design Award, een prijs die wordt aangekondigd tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven en die in maart 2020 zal worden uitgereikt aan een getalenteerde designer.

2018

Dit jaar blijven we Ismail Swalehe ondersteunen door zijn collegegeld te betalen.
Daarnaast gaan we kijken of een ander doel haalbaar is: het ondersteunen van 2 Tanzaniaanse kinderen om na de lagere school vervolgonderwijs te gaan doen.

2017

We ondersteunen opnieuw Ismail Swalehe in de voortgang van zijn studie op de Biomedical Engineering faculteit van Near East University op Cyprus.

2016

Dit jaar ondersteunen we Ismail Swalehe, een bijzondere student, zoon van een dorpshoofd van een van de dorpen rond ChemChem. Hij studeert op de Biomedical Engineering faculteit van Near East University op Cyprus. Stichting Loyola betaald zijn collegegeld.