FOR A BETTER AND MORE BEAUTIFUL WORLD 

Onze missie

Creatief talent 
Er is veel creatief talent in Nederland. Onze bijdrage aan het stimuleren van dit talent was het uitreiken van de Kazerne Design Award, een prijs van € 5000. We hebben dit gedaan in 2020, in 2021 en in 2022.

Muzikaal talent 
Jonge muzikale talenten hebben ondersteuning nodig om zich verder te kunnen ontwikkelen. Diamanda La Berge Dramm is een veelbelovende, creatieve violiste
(www.diamandadramm.com). Wij hebben haar ondersteund haar voor 3 jaar. Op haar website is te zien hoe veelzijdig begaafd zij is!

Sportief talent
Koen Kouwenaar is een jonge, veelbelovende golfer. Hij heeft een fantastische prestatie geleverd op de Dutch Open in 2021, en hij deed opnieuw mee in 2022. Wij hebben hem enkele jaren ondersteund. Nu heeft hij de stap gezet in het professionele golfcircuit. 

Slim talent
We ondersteunen in 2022 een jonge Armeense dame financieel om extra lessen te volgen, zodat ze in 2023 een beurs kan krijgen om te studeren op de universiteit in de hoofdstad van Armenië.  

Kinderen in Tanzania
Als de situatie in Tanzania veiliger wordt wil Stichting Loyola kinderen en jongeren een kans op een betere toekomst geven, met name in de dorpen rond ChemChem Safari in Tanzania.