Stichting Loyola

Education is the most powerful weapon which you can use to change the world. (Nelson Mandela)

2018

Dit jaar blijven we Ismail Swalehe ondersteunen door zijn collegegeld te betalen.
Daarnaast kiezen we voor een ander doel: het ondersteunen van 2 kinderen om na de lagere school vervolgonderwijs te gaan doen.

2017

We ondersteunen opnieuw Ismail Swalehe in de voortgang van zijn studie op de Biomedical Engineering faculteit van Near East University op Cyprus.

2016

Dit jaar ondersteunen we Ismail Swalehe, een bijzondere student, zoon van een dorpshoofd van een van de dorpen rond ChemChem. Hij studeert op de Biomedical Engineering faculteit van Near East University op Cyprus. Stichting Loyola betaald zijn collegegeld.