Stichting Loyola

Education is the most powerful weapon which you can use to change the world. (Nelson Mandela)

Stichting Loyola richt zich op kinderen in kansarme situaties in Tanzania. De stichting werkt nauw samen met ChemChem Safari: drie mooie lodges in een bijzonder safaripark in Tanzania, opgericht door Fabia Bausch en Nicolas Nègre. Met daarnaast een goede doelenstichting (www.livewildlife.org) om de wilde dieren te beschermen en het leven van de mensen die rond het safaripark wonen te verbeteren.

Belangrijk is dat de kinderen in de dorpen rond het safaripark goed onderwijs kunnen volgen.

Dit wil Stichting Loyola graag ondersteunen. Kinderen die na de lagere of middelbare school verder zouden willen en kunnen  studeren helpen wij om deze stap te zetten door het beschikbaar stellen van geld hiervoor.